İletişim Formu

Aşağıdaki metni okuyup onayladıktan sonra iletişim formunu gönderebilirsiniz

İletişim formu aydınlatma metni

Bu sayfadan yapılan iş başvuruları dikkate alınmayacaktır. iş başvurularını Lütfen insan kaynakları sayfasından yapınız.

Bu bölümden dilek öneri ve şikatlerinizi bildiriniz.

Zenit Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  olarak siz çalışan adaylarımıza ait kişisel verilerin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemelerine (“KVK mevzuatı”) uygun olarak işlenmesi ve korunması için azami hassasiyeti göstermekteyiz. 

Kişisel verileriniz ölçülü biçimde şirket içinde kullanılmaktadır. Paylaşılmamaktadır. 

kişisel verilerin Kullanım, Paylaşım ve imha politikalarımızı bu linkten erişebilirsiniz. 



Zenit Madencilik – Merkez Ofis

  • Ankara : Yukarı Dikmen Mahallesi 635. Sokak No: 3 06450 Oran Çankaya/Ankara

  • +90 312 490 3091
    +90 312 490 7007

  • info@zenitmadencilik.com


Zenit Madencilik – Kızıltepe Maden İşletmesi

  • Yolcupınar Mahallesi Mevkii No:68 Sındırgı - Balıkesir 10330

  • +90 266 516 4040

  • info@zenitmadencilik.com


Balıkesir/Sındırgı – Halkla İlişkiler Ofisi

  • Camicedit Mah. Şehit Menderes Gürlek Cad No 30/A Sındırgı- Balıkesir 10330

  • +90 266 516 2300

  • info@zenitmadencilik.com


Zenit Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak, resmi internet sitemiz olan http://www.zenitmadencilik.com/ adresini ziyaret ettiğinizde siz, ziyaretçilerimize ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ikincil düzenlemelerine (“KVK mevzuatı”) uygun olarak işlenmesi ve korunması için azami hassasiyeti göstermekteyiz. Kişisel veri potikalarımıza ve aydınlatma metnine bu linkten erişebilirsiniz.